Nowhere Place

Hoe ver moet je gaan?

Deze documentaire onder regie van Susanne Opstal onderzoekt wat mensen drijft om continu grenzen op te zoeken en eroverheen te gaan. Fysieke grenzen maar ook maatschappelijke grenzen. De docu volgt verschillende mensen in hun zoektocht en draait om de vraag: hoe ver wil je gaan?

Wij ontwierpen de poster, verzorgden de social media-campagne en maakten de website ten tijde dat de film nog de werktitel De Wereld Is Geschift droeg.

Voor de poster vertaalden we de vervreemding en de zoektocht van de hoofdpersonen naar een ongrijpbaar, tijdloos beeld. De website speelt met het gegeven van geschiftheid en laat dit terugkomen in grafische structurele beeldelementen.

Nowhere Place won de Wildcard van het Nederlands Filmfestival in de categorie Documentaire, de Students Award op het Trento Film Festival en is op verschillende internationale filmfestivals te zien geweest.

OPDRACHTGEVER

NEDERLANDSE FILMACADEMIE, AMSTERDAM

Première: 7 juli 2014, Eye Amsterdam

www.nowhereplace.nl

Trailer Nowhere Place

Nowhere Place is een documentaire over drie personages die op zoek gaan naar bevestiging van hun bestaan. Hun zoektocht stuurt ze alledrie een andere richting op, maar leidt onherroepelijk tot de vraag: hoe ver wil je gaan?