Miss Little Pancake

100% BIOLOGISCHE POFFERTJES

Een bakfiets uitgerust als biologische poffertjeskraam, dat is het concept van Miss Little Pancake. We ontwierpen in eerste instantie de huisstijl, de bakfiets en de website. Maar na vooral op braderieën en feesten te hebben gestaan zocht Miss Little Pancake een manier om haar reikwijdte te vergroten en bijvoorbeeld ook festivals aan te kunnen doen.

De capaciteit van de bakfiets schoot daarvoor tekort en bij schaalvergroting hoort ook meer professionaliteit. Maar het moest ook weer niet te serieus worden, het blijven wel poffertjes. Synergique greep deze kans aan en transformeerde een caravan tot een alternatief voor de poffertjesbakfiets.

OPDRACHTGEVER

MISS LITTLE PANCAKE

Jaar: 2014
Locatie: Overal waar het leuk is

www.misslittlepancake.nl

“Dankzij Synergique is Miss Little Pancake geboren. Synergique heeft mijn ideeën perfect naar beeld weten te vertalen en het concept tot leven gebracht. Een huisstijl die tot in de puntjes staat!”
Nienke Veen – Miss Little Pancake
Vers gebakken vanaf de bakfiets of uit de caravan

De poffertjes worden ook nog vanaf de bakfiets gemaakt, maar op grotere evenementen staat tegenwoordig de poffertjescaravan die een grotere capaciteit heeft en makkelijker te vervoeren is.

Zin in poffertjes

De bakfiets en caravan brengt Miss Little Pancake naar elk festival, evenement of kinderpartij. Om zelf te weten te komen waar je haar heerlijke poffertjes kan proeven, ontwierp Synergique ook de website.