Samen naar het
maximale resultaat

Heldere animaties over persoonlijke revalidatie

Na een ongeval of heftige operatie volgt in veel gevallen een revalidatietraject. Maar revalidatie is ook belangrijk om het leven van cliënten met een chronische ziekte, zoals reuma, makkelijker te maken. Reade is een reumatologisch centrum dat gespecialiseerd is in alle denkbare zorg die bij reumatologie en revalidatie komt kijken. Ze stellen met hun cliënten persoonlijke revalidatietrajecten op en werken samen toe naar de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.

Om cliënten snel vertrouwd te maken met de zorg die Reade biedt, maakten we enkele laagdrempelige animaties. Hierin stelt Reade zich voor aan cliënten en legt ze de nadruk op hun persoonlijke aanpak en grote specialistische kennis. In een kleurenschema en beeldtaal die geïnspireerd zijn door het logo van Reade volgen verschillende personages een persoonlijk revalidatiepad, waarbij de kleuren zich aanpassen aan de stemming, de locatie of de situatie van het personage.

OPDRACHTGEVER

READE, AMSTERDAM

Jaar: 2017

www.reade.nl

de persoonlijke aanpak van Reade

Wisselen van medicatie kan voor mensen met reuma erg ingrijpend zijn. Een duidelijke uitleg is daarom belangrijk om eventuele zorgen weg te nemen.

[thb_slider width=”1200″ height=”675″ images=”3112,3113,3114″]

Revalidatie voor volwassenen