Wij zijn Synergique

Wij zijn Synergique

Je collectie komt tot leven

We maken tentoonstellingen. We creëren concepten, ontwikkelen, ontwerpen en animeren zodat elke bezoeker verwonderd raakt en geraakt wordt. Jouw verhaal, jouw collectie staat daarin altijd centraal.

Beleven doe je samen

Beleving nodigt uit tot delen. We spelen in op de ervaring en emotie van de bezoeker. Informatiestromen wisselen elkaar af en vullen elkaar aan. We spelen met passende (tekst)lagen voor verschillende doelgroepen en met spellen die je samen speelt of waarin je elkaar uitdaagt.

Gelieve aan te raken

We verleiden bezoekers tot een tactiele ervaring en verrassen ze met digitale feedback. De nieuwste technieken gebruiken we, maar verbergen we. Door onverwachte combinaties van techniek, materiaal en fysieke interactie komen tentoonstellingen tot leven, worden ze persoonlijk en blijven ze boeien.

Van passieve bezoeker naar actieve deelnemer

Onze ontwerpen maken nieuwsgierig. Het is ons doel om van elke toeschouwer een deelnemer te maken. Hoe? Door het verhaal van de tentoonstelling, jouw collectie, door te laten dringen en je bezoe… deelnemer even te laten geloven dat de buitenwereld niet meer bestaat.

Je tentoonstelling begint al op straat

We vinden het als ontwerpers vanzelfsprekend dat onze tentoonstellingen een lust voor het oog zijn. Met een mooi en helder ontwerp komt informatie nog beter over. We zijn sterk in het verzorgen van het totale verhaal door de campagne hierop aan te sluiten. Want zodra de eerste poster hangt, is je tentoonstelling al begonnen.

Ben je nieuwsgierig? We komen graag langs om kennis te maken.
info@synergique.nl – 023-2052178
 

Leer het team kennen

Pepijn Borgwat

Co-owner | Creative Producer | Motion Design
Create from scratch of nieuwe concepten op een heldere manier vertalen is een van Pepijn zijn sterke eigenschappen. Als co-owner van Synergique realiseert hij alles van filmproducties tot tentoonstellingen en bouwt daarbij op zijn jarenlange ervaring als motion-designer

Let’s talk: pepijn@synergique.nl | Linkedin

Peter Paulussen

Co-owner | Graphic Design | Spatial Design
Van collectie tot beleving. Synergique co-owner Peter weet hoe hij met een uniek ontwerp de bezoeker bereikt en is daarbij dé sparringpartner voor een zorgvuldige uitwerking. Hij ontwerpt (inter)actieve tentoonstellingen die van een museumbezoek een complete ervaring maken.

Let’s create: peter@synergique.nl | Linkedin

Annelie Grob

Projectmanager
Annelie heeft veel ervaring als freelance projectmanager én als concept ontwikkelaar en heeft inmiddels zo’n beetje voor elk musea gewerkt. Ze ziet orde in elke chaos en weet planningen zo in elkaar te puzzelen dat zelfs de vrijdagmiddagborrel op tijd kan beginnen. Dus wil je weten of er nog een plekje vrij is in onze planning?

Let’s connect: annelie@synergique.nl

Valerie Maas

Graphic Design | Illustrator
Valerie en ontwerpen gaan hand in hand. Ze is het grafisch ontwerp-baken in het team van Synergique en laat zich inspireren door typografie en kleur. Haar secure aanpak is haar kracht en ze geeft een moderne en authentieke draai aan alles wat ze maakt. 

Let’s draw: valerie@synergique.nl

Tim de Groot

Animator | Concept Artist
Niks is magischer dan stilstaand beeld tot leven brengen. Als animator laat Tim de tentoonstellingen van Synergique tot leven komen. Door zijn ervaring, inzicht en creativiteit zet hij verhalen in een nieuw perspectief. Hij gebruik in zijn werk verschillende technieken van 2D handgetekende beelden tot stop-motion en digitale effecten. 

Let’s move: tim@synergique.nl

Manon Schreurs

Ruimtelijk ontwerper
Waar anderen een plattegrond zien, ziet Manon een ingerichte ruimte. En de beelden in haar haar hoofd, zetten haar handen op papier, of in Vectorworks, of ze bouwt een maquette. Zolang het maar ruimtelijk wordt en anderen ook een beeld krijgen van de sfeer in een ruimte.

Let’s realise: manon@synergique.nl

open vacature

Stagiair
Synergique heeft regelmatig ruimte voor en stagiair, zowel op ons kantoor in Haarlem als Maastricht. Volg je een ruimtelijk/grafisch ontwerp- of erfgoed opleiding en ben je geïnteresseerd in een stage bij Synergique, mail ons dan je brief + motivatie

Let’s go: stage@synergique.nl

Wij hebben ge-co-creëerd met:

Co-creatie werkt! Want zodra inhoud en vorm op de juiste manier samen komen ontstaat er iets moois.
Vol trots hebben we samengewerkt met onder andere: