Heb je onze clubtentoonstelling ‘Wie danst is vrij’ in Stadarchief Amsterdam nog niet gezien? Dit weekend is je laatste kans!

De tentoonstelling ‘Achter de Schermen’ is geopend in het Stadsarchief Amsterdam. Stap achter de coulissen en ontdek het verhaal van de eerste Amsterdamse Schouwburg, die theater in de 17e eeuw naar Amsterdammers bracht.

Vandaag is onze nieuwste tentoonstelling ‘Regie: Rembrandt’ geopend in Museum Rembrandthuis.

Een kijkje achter de coulissen in Museum Rembrandthuis, waar momenteel ‘Regie: Rembrandt’ wordt opgebouwd.

Onze tentoonstelling ‘Wie danst is vrij’ is verlengd tot en met 10 maart 2024!

Vanaf vandaag is onze nieuwste tentoonstelling ‘De Waal Over’ te zien in De Bastei in Nijmegen.

Inspirerende dagen op het Hands On! congres in Bern.

Gister werd onze tentoonstelling ‘Wie Danst Is Vrij’ in het Stadsarchief Amsterdam geopend. Een tentoonstelling over Amsterdamse club cultuur van 1980 tot nu.

Synergique bestaat 13 jaar! Samen vierden we ons Oogstfeest tussen de appelbomen van Landgoed de Olmenhorst.

Afgelopen weekend hebben we bij Heritage in Motion de Heritage Audiovisuals Award 2023 gewonnen voor onze film over de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

De afgelopen weken hebben we de houten maquette van het Zuiderzeemuseum een prominente plaats gegeven in het Entreepaviljoen van het museum.

Bezoek onze tentoonstelling ‘De Bastei Buurtsuper’ in De Bastei en ontdek welke bijzondere producten men vroeger at.

Hellstar, de frispittige hotsauce van onze eigen biologische appels, vliegt de studiodeur uit deze week.

‘Kiezen voor Vincent’ opende afgelopen vrijdag in het Van Gogh Museum. In de tentoonstelling volg je een kronkelende tijdlijn langs vier hoofdpersonen uit de familie, en zie je hoe de kerncollectie en het museum tot stand zijn gekomen.

Afgelopen zomer opende in het Huis van Hilde ‘Twee werelden in één wrak’, een tentoonstelling waarin een opgedoken collectie uit een scheepswrak vertelt over kolonisatie en slavernij.

In de zomer van 2022 was in de tentoonstelling ‘Papyrus van Qenna’ het kleurrijke manuscript als één doorlopend geheel te zien. Daarbij hebben we met levendige animaties zes belangrijke spreuken uit het dodenboek opgehelderd.

Voordat we een materiaal kiezen, plaatsen we een proefprint op locatie om de werking van het materiaal te beoordelen. Hier bij Bezoekerscentrum Zuidas

Curator Daniel Soliman opent de tentoonstelling ‘De papyrus van Qenna’ in het Rijksmuseum van Oudheden

Houtfestival is in volle gang, en de door ons ontworpen signgage staat er mooi bij

De LED strip in het meubel van het dodenboek van Qenna wordt aangebracht

Materialisatie! Altijd een leuke stap in het proces. Hier bekijken we testprints bij PWN voor Bezoekerscentrum de Hoep in Castricum

We zijn druk bezig met de bouw van tentoonstelling Qenna, in Rijksmuseum van Oudheden

Projectietest op de maquette in het Zuidas bezoekerscentrum

De prachtige opgezette vogels die nu tijdelijk zijn opgeslagen komen straks prachtig tot hun recht in bezoekerscentrum de Hoep

Samen met de conservatoren van het Zuiderzeemuseum bekijken we de maquette van het buitenmuseum. Vanaf 2023 te zien in het Entreepaviljoen.

Trompenburgh wordt volledig gerestaureerd en de mooiste plafondschilderingen komen naar boven! Vanaf 2024 open voor publiek

We stellen de projecties af in het Limburgs Museum voor de nieuwe Romeinen tentoonstelling

De koning heeft tentoonstelling Moraalmeesters geopend in het Koninklijk Paleis Amsterdam

De laatste kleurcorrectie bij Captcha! voor de moraalfilms in de tentoonstelling Moraalmeesters in het Koninklijk Paleis Amsterdam

Synergique presenteert: Heerlijke appel-perenstroop van onze eigen boomgaard!

De animatieschermen worden geplaatst in het Koninklijk Paleis op de Dam voor de tentoonstelling Moraalmeesters.

Content laden op de schermen in het Koninklijk Paleis

Zwaar onder de indruk van SPATIAL, software om 4D audio in een ruimte te laten klinken!

10 dagen héél veel inspiratie opdoen bij SXSW in Austin, TX

Voormalig rechter Frans Bauduin wordt geïnterviewd voor de moraalfilms in het Koninklijk Paleis Amsterdam

Een workshop over de ruimtelijke indeling met het team van PWN

Stagiaire Eline mag even proefzitten om de camerapositie te bepalen

Op nacht excursie met een boswachter van PWN

Tijd voor een office-makeover!

Op excursie door het duingebied van PWN

Inspiratie opdoen op World Expo 2020 in Dubai

Samen met het team van PWN stellen we een moodboard samen.

Tijdens Museumnacht draait er een bijzondere Sweelinck Remix in het Stadsarchief Amsterdam

Bedrijfsuitje naar bezoekerscentrum Biesbosch

Voor ons kantoor in Maastricht zijn we op zoek naar een Ruimtelijk ontwerper die samen met ons de mooiste tentoonstellingen van 2022 (en beyond) komt maken. Bekijk de vacature, link in bio.

Nu te zien! De tentoonstelling 'Sweelinck' in de schatkamer van het @stadsarchief Amsterdam is vanaf dit weekend te bezoeken. Jan Pieterszoon Sweelinck componeerde honderden stukken en was toonaangevend voor zijn tijd. In de tentoonstelling vertellen originele documenten over zijn leven, vind je unieke stemboeken en hoor je in een quadrofonische installatie precies waarom zijn vocale stukken zo bijzonder zijn. #nutezien #sweelinck #tentoonstelling #exhibitiondesign

We hebben getoast op onze langdurige samenwerking met PWN, te beginnen met de herinrichting van bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. We gaan intensief samenwerken met Heijmerink Wagemakers en XPEX. 1,8 miljoen mensen drinken het water dat in het prachtige duingebied op natuurlijke wijze wordt gezuiverd. We gaan samen met de boswachters en experts van PWN het 5300 hectare grote gebied ontsluiten in een gloednieuw bezoekerscentrum.

Vandaag is geheel in stijl met drie kanonslagen de Gele Loods in Naarden geopend. Met een nieuwe VVV en Interactieve tentoonstelling hét startpunt van je bezoek aan vestingstad Naarden. Naast het ontwerp van de VVV en tentoonstelling, hebben we een animatiefilm gemaakt over de Nieuwe Hollandse Waterlinie, dat vorige maand is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

Synergique presenteert: Een cidertje voor de dorst, van appels uit eigen boomgaard

De bouw en installatie van 'Naarden en de Waterlinies' in de compleet nieuwe Gele Loods in Naarden is nu echt op gang. Exhibits worden geïnstalleerd en getest, de prints gaan tegen de muur en het geluid wordt afgemixt.