Synergique

De verwonderende wereld van Synergique

Verwondering is ons bestaansrecht. De verwondering die je ooit om alles voelde, en later om steeds minder. Het is die verwondering die we blijven opzoeken, en waar we anderen in meenemen.

Dat doen wij met onze passie voor ‘maken’. Werken in dienst van het concept, het concept in dienst van het resultaat. We willen met onverwachte combinaties, samenwerkingen en inzichten van elke toeschouwer een deelnemer maken, en de interactie met ze aangaan.

Wat dat concreet betekent? Voor klanten ideeën bedenken die op zichzelf staan. Die niet in een browser passen. Omdat ze groter zijn dan elk beeldscherm, en je geen 3D-brilletje nodig hebt om je onderdeel van het idee te voelen. Want de beste ideeën, daar gaan mensen zelf mee aan de slag. Om er hun eigen verhaal mee te maken, dat ze kunnen delen. En dat merken onze klanten. Al ruim 5 jaar.

Ontmoet het team
Pepijn
Peter
Jacinta
Pepijn Borgwat

Co-owner | Creative Producer | Motion Design
Als Pepijn iets in zijn hoofd heeft, dan komt het er. Hij realiseert alles van filmproducties tot tentoonstellingen en bouwt daarbij vooral op zijn jarenlange ervaring als motion en interaction designer. Samen met Peter animeert, ontwerpt en produceert hij de projecten van Synergique, projecten die ingewikkelde concepten op een heldere manier overbrengen en die altijd verwondering oproepen.

pepijn@synergique.nl | Linkedin | Twitter

Peter Paulussen

Co-owner | Graphic Design | Illustrations
Grafisch ontwerp houdt niet op bij een poster, het begint daar pas. Peter ontwerpt interactieve tentoonstellingen die van een museumbezoek een ervaring maken en lay-outs die je niet meer loslaten. Daarnaast creëert hij samen met Pepijn de heldere, aansprekende animaties die zo kenmerkend zijn voor Synergique. Hij weet hoe hij een kijker kan bereiken en ontroeren en kan zo van een jaarverslag nog een pageturner maken (true story).

peter@synergique.nl | Linkedin

Jacinta Moons

Projectmanager
Jacinta houdt van structureren. De boodschap helder krijgen is belangrijk voor haar, of dat nu in tekst, tabel of agenda moet gebeuren. Jacinta is natuurkundige en wetenschapscommunicator. Door het managen van de projecten van Synergique vanuit Haarlem wil ze bijdragen aan het creëren van waardevolle ervaringen voor bezoekers van musea, culturele instellingen en evenementen. Haar hobbies zijn solderen, solderen en nog eens solderen.

jacinta@synergique.nl

Valerie
Fleur
Valerie Maas

Graphic Design
Valerie is altijd bezig met ontwerpen. Voor het slapengaan tekent ze een etiket voor een bevriende bierbrouwer, ’s ochtends zit al weer met fris hoofd achter haar bureau bij Synergique in Maastricht. Ze werkt het liefst aan boekontwerp en typografie waarbij ze zich laat inspireren door typografische hoogstandjes uit het verleden en haar reizen over de hele wereld. Ze geeft een moderne en eigenwijze draai aan alles wat ze maakt.

valerie@synergique.nl

Fleur Jacobs

Stagiair
Als kind wilde Fleur graag een kaboutertje worden, maar dat bleek uiteindelijk niet mogelijk. Nu doet ze de opleiding tot allround cultureel erfgoed specialist aan de Reinwardt Academie. Haar laatste semester staat in het teken van haar afstudeerstage bij Synergique in Haarlem. Tijdens haar stage ontwikkelt Fleur ruimtelijke concepten en inhoud. Voetballen is haar energiebron: met Fleur in de centrale verdediging is elk doel veilig.

fleur@synergique.nl